Sociaal emotioneel

Wij bieden verschillende producten voor het testen van het Sociaal emotioneel functioneren. Met de sensory profile- en de NDT SEF vragenlijsten kunt u het sociaal-emotioneel functioneren meten. De Zinnenaanvullijst Curium dient voor het meten van de psychosociale of sociaal emotionele ontwikkeling; ego-ontwikkeling bij kinderen en jongeren van 8 tot 25 jaar.

Hoogwaardig testmateriaal voor sociaal-emotioneel functioneren
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling.

Boeken over sociaal emotioneel functioneren
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (ontwikkelings)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over sociaal-emotioneel functioneren.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.