Autisme

In ons aanbod vindt u tests voor het screenen van autisme- en verwante contactstoornissen (pervasieve ontwikkelingsstoornissen). Er zijn ook tests die de sensorische prikkelverwerking in kaart brengen. De tests ondersteunen de diagnostiek van ontwikkelingsstoornissen op een objectieve manier. Bovendien reiken de schaalscores handvatten aan voor de behandeling van autisme en verwante contactstoornissen.

Hoogwaardig testmateriaal voor testen op autisme
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze autisme tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van ontwikkeling.

Boeken over autisme
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (ontwikkelings)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over autisme. 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.