Cognitief functioneren

Cognitieve functies zijn functies als het geheugen, leervermogen, taalgebruik en het kunnen begrijpen en uitvoeren van complexe, dagelijkse handelingen. In ons aanbod vindt u speciale tests voor het testen van cognitief functioneren bij kinderen en bij volwassenen. Naast IQ tests bieden wij materiaal voor het testen van het non-verbale IQ en capaciteiten en algemene intelligentie.

Hoogwaardig testmateriaal voor cognitief functioneren
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig testmateriaal uit voor de gezondheidszorg, onderwijs en HRM. Om de kwaliteit van onze producten voor het testen van cognitieve functies te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van cognitief functioneren.

Boeken over cognitief functioneren
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over cognitief functioneren.

Ons aanbod tests voor cognitief functioneren:

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.