Therapie

In ons aanbod vindt u producten voor afasietherapie en taaltherapie. Bijvoorbeeld een trainingsprogramma voor kinderen met kenmerken van een verbale ontwikkelingsdyspraxie, trainingprogramma's voor fonologische stoornissen en trainingen om de actieve en passieve woordenschat en programma's te vergroten.

Hoogwaardig therapiemateriaal
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig therapiemateriaal uit voor het onderwijs, de gezondheidszorg en de logopedie. Om de kwaliteit van ons therapiemateriaal op het gebied van spraak en taal te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van taal en spraak.

Boeken over therapie bij taal- en spraakproblemen

Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van pedagogiek en logopedie. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze boeken over therapie bij taal- en spraakproblemen.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?