Rekenen

Op het gebied van rekenen zijn er verschillede tests. Bijvoorbeeld voor het vaststellen van het technisch en toepassend rekenniveau bij kinderen en tests om de prenumerische en numerische gekende indicatoren voor dyscalculie op te sporen. Naast tests op het gebied van rekenen vindt u ook rekenprogramma's voor leerlingen van het Vmbo en havo, vwo (basisvorming).

Hoogwaardig testmateriaal op het gebied van rekenen
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor het onderwijs. Om de kwaliteit van onze tests op het gebied van lezen, schrijven en rekenen te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op onderwijsgebied van onderwijs.

Boeken over rekenvaardigheid bij kinderen
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze  boeken over rekenvaardigheid bij kinderen.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?