Lezen, schrijven en rekenen

Er zijn speciale producten voor het testen van leesvaardigheid, schrijfvaardigheid en rekenvaardigheid bij kinderen. Naast tests voor leervorderingen bieden wij ook remediërend materiaal en lesmateriaal aan. Alle tests zijn zo ontwikkeld, dat ze eenvoudig af te nemen zijn bij kinderen.

Hoogwaardig testmateriaal voor lees-, schrijf- en rekenvaardigheid
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor het onderwijs. Om de kwaliteit van onze tests op het gebied van lezen, schrijven en rekenen te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op onderwijsgebied van onderwijs.

Boeken over lezen, schrijven en rekenen
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze  boeken over lees-, reken- en schrijfvaardigheid bij kinderen.

Onze tests voor lezen, schrijven en rekenen:

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.