Werving en Selectie

Bij werving en selectie spelen naast capaciteiten en vaardigheden ook de instellingen en waarden van de te selecteren individuen een belangrijke rol. Onze persoonlijkheidsvragenlijsten en tests op het gebied van werving en selectie kunnen als selectie-instument binnen de Human Resource sector worden ingezet.
 

Hoogwaardig testmateriaal voor werving en selectie
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig testmateriaal uit voor Human Resource Management. Om de kwaliteit van onze HR tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van Human Resource Management.

Boeken over werving en selectie
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (arbeids)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze boeken op het gebied van werving en selectie.

Producten binnen Werving en selectie

 


Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.