Competentiemanagement

Het succes van medewerkers binnen een organisatie wordt voornamelijk bepaald en voorspeld door hun competenties. Competentiemanagement is daarom van groot belang binnen organisaties en bedrijven. Met onze tests en vragenlijsten brengt u als bedrijf of organisatie competenties in kaart  van functies en van medewerkers en kunt u uw competentiemanagement integraal ondersteunen.

Hoogwaardig testmateriaal voor competentie management
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig testmateriaal uit voor Human Resource Management. Om de kwaliteit van onze HR tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van competentiemanagement.

Boeken over competentie management
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (arbeids)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over competentiemanagement.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.