Beroepskeuze en interesse

Onze boeroepskeuze en interesse tests zijn ontwikkeld voor gebruik bij studie-, beroepskeuze- en vroege loopbaanbegeleiding. De tests zijn geschikt voor elk opleidingsniveau van VMBO tot VWO. Voor volwassenen met loopbaanvraagstukken, zoals jongvolwassenen aan het eind van een opleiding of mensen die nog een paar jaar moeten werken en zich afvragen wat ze de laatste jaren willen gaan doen, is de LIV ontwikkeld. Deze Loopbaan Interesse Vragenlijst geeft mensen meer inzicht in loopbaanperspectieven.

Hoogwaardig beroepskeuze en interesse testmateriaal
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch materiaal uit voor studiebegeleiding en HR Management. Om de kwaliteit van onze beroepskeuze- en interessetests te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van beroepskeuze en interesse.

Boeken over beroepskeuze en interesse
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (arbeids)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze literatuur over beroepskeuze en interesse.

Productcategorie binnen Beroepskeuze en interesse

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.