Verstandelijke beperking

Er zijn verschillende tests op het gebied van verstandelijke beperking bij kinderen en volwassenen. Zo heeft het Communicatieprofiel-Z tot doel de mogelijkheden voor taal en communicatie van matig tot zeer ernstig verstandelijk beperkte personen in kaart te brengen. Met de SGZ observatieschaal kunt u storend gedrag meten en de DVZ dient tot het vroeg opsporen van dementie bij mensen met een verstandelijke beperking.

Hoogwaardig testmateriaal voor mensen met een verstandelijke beperking
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze tests voor mensen met een verstandelijke beperking te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van verstandelijke beperking.

Boeken over verstandelijke beperking
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze boeken op het gebied van verstandelijke beperking.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?