Persoonlijkheid en psychopathologie

Wij biden verschillende tests op het gebied van persoonlijkheid en psychopathologie voor kinderen en volwassenen. Bijvoorbeeld voor het vaststellen van psychopathologische angststoornissen of de kans op dementie. Maar ook vragenlijsten om de meest typerende persoonlijke eigenschappen vast te stellen of informatie te geven over de sterkte van iemands zelfbeeld.

Hoogwaardig testmateriaal voor persoonlijkheid en psychopathologie
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze persoonlijkheids en psychopathologische testen te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van persoonlijkheid en psychopathologie.

Boeken over persoonlijkheid en psychopathologie
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Boeken over persoonlijkheidsproblemen en psychopathologie.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?