Forensisch

In ons aanbod vindt u tests op forensich gebied. Bijvoorbeeld voor het meten van persoonlijkheidsaspecten als negativisme, somatisering of ernstige psychopathologie. Er zijn ook vragenlijsten om recht extremistisch gedrag of racisme te toetsen en vragenlijsten om behoeftes en drijfveren van jongeren te bepalen. De forensische tests zijn als instrument te gebruiken door reclasseringwerkers, psychologen en jeugdwerkers.

Hoogwaardig testmateriaal voor de forensische sector
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de forensische sector. Om de kwaliteit van onze mentale gezondheidstesten te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers uit de forensische sector.

Forensische literatuur
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie, jeugdwerk, reclassering en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze forensische literatuur. 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.