Depressie, angst en trauma

In ons aanbod vindt u testen voor het vaststellen van depressie, angststoornissen en trauma bij kinderen en volwassenen. Zo meet u met de Beck depression inventory de ernst van een depressie, kunt u met de ZIL Posttraumatische Stressstoornis vaststellen en kunt u met de SAS-K sociale angst bij kinderen van 9 t/m 12 jaar meten.

Hoogwaardig testmateriaal voor depressie, angst en trauma
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze mentale gezondheidstesten te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van mentale gezondheid.

Boeken over depressie, angst en trauma
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze  literatuur over depressie, angst en trauma.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?