Algemene mentale gezondheid

In ons aanbod vindt u tests voor de algemene mentale gezondheid bij kinderen en bij volwassenen, waaronder de competentie belevingsschaal, inventarisatielijsten, coping lijsten etc. De tests zijn te gebruiken als instrument in de gezondheidszorg, het onderwijs en HRM.

Hoogwaardig testmateriaal voor mentale gezondheid
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze mentale gezondheidstesten te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van mentale gezondheid.

Boeken over mentale gezondheid
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze literatuur over algemene mentale gezondheid.

 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?