Gezin en opvoeding

Op het gebied van gezin en opvoeding bieden wij verschillende tests aan. Zo verschaft de GKS-II test inzicht in de wijze waarop de leden van een gezin het gezinsklimaat beleven. En brengt u met de Familie Relatie test in beeld hoe een kind de relaties met zijn / haar gezinsleden beleeft. De NOSI test meet de stressbeleving van ouders bij de opvoeding van een kind.

Hoogwaardig testmateriaal voor gezin en opvoeding
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze gezondheidstests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van gezin en opvoeding.

Boeken over gezin en opvoeding
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over gezin en opvoeding. 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.