Nonverbale IQ

Wij bieden non-verbale tests voor het testen van cognitieve capaciteiten. Deze zijn zeer geschikt voor het bepalen van de algemene intelligentie bij kinderen en adolescenten met communicatieve handicaps of een onvoldoende beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast zijn ze ook zeer goed algemeen bruikbaar.

Hoogwaardig non-verbaal testmateriaal voor cognitieve capaciteit
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig testmateriaal uit voor de gezondheidszorg, onderwijs en HRM. Om de kwaliteit van onze producten voor het testen van capaciteiten te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van verbale en non-verbale tests voor cognitief functioneren.

Boeken over cognitieve capaciteit
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over non-verbale testen van IQ.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.