Leervorderingen

Door de leervorderingen te meten kunt u achterstand bij leerlingen tijdig opsporen. Met onze tests Onze tests stelt u bijvoorbeeld het rekenvaardigheidsniveau vast van toepassend rekenen of meet u de technische leesvaardigheid bij kinderen.  Zo kunt u met de DST-NL (Dyslexie Screening Test) snel screenen op dyslexie.

Hoogwaardig materiaal voor het meten van leervorderingen
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor het onderwijs. Om de kwaliteit van onze tests op het gebied van lezen, schrijven en rekenen te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van onderwijs.

Boeken over leervorderingen
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze boeken over leervorderingen bij kinderen.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?