Intelligentiemeting: De WISC-V-NL in de praktijk

Tijdens deze halve dag training krijgt u een theoretisch kader over intelligentiemeting en de WISC-V-NL.

Intelligentiemeting: De WISC-V-NL in de praktijk

Tijdens deze halve dag training krijgt u een theoretisch kader over intelligentiemeting en de WISC-V-NL.
Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn

Na een inleiding over de laatste inzichten over intelligentiemeting, wordt nader ingegaan op de redenen om een intelligentietest af te nemen en welke rol deze testresultaten spelen in de meest voorkomende onderzoeksvragen. Tijdens deze training komen veel voorbeelden aan bod en wordt er gewerkt met filmmateriaal. Ten slotte gaan we ook in op de rapportage c.q. verslaglegging en wat dit voor u betekent in de praktijk. Na het volgen van deze praktische training kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

Aan het eind van de training weet u hoe u als onderwijsprofessional handelingsgerichte adviezen uiteindelijk vertaalt naar de dagelijkse praktijk.

Leerdoelen
De training vergroot de kennis over intelligentiemeting en de WISC-V-NL waardoor er meer inzicht is in wat testresultaten betekenen en hoe deze kunnen worden door vertaald naar de praktijk.

Doelgroep
De training is bedoeld voor remedial teachers, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, andere onderwijsprofessionals en ook voor logopedisten en andere paramedici die interesse hebben in de achtergrond van deze intelligentietest. Voor schoolpsychologen is de WISC-V-NL Basis of Conversietraining geschikter.

Trainer
Selma Ruiter, Alissa Sikkenk, Jeannette Rosbach of Heleen van der Vlugt.

Accreditatie
LBRT-herregistratie Generalist of specialist ERWD met 10 punten.

Inbegrepen in de training
Trainingsmateriaal.

Productvragen

Nog geen vragen. Stel als eerste een vraag!