Locatie & Contact

De Dag van Intelligentie vindt op 21 juni 2019 plaats in de Kromhouthal te Amsterdam Noord.
Website: www.kromhouthal.com

Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

Navigatieadres
Gedempt Hamerkanaal 96, Amsterdam
Let op: dit is niet het adres van De Kromhouthal. De Kromhouthal bevindt zich recht tegenover dit adres.


Google Maps by Embedgooglemap.net


Reistips

Auto

Via deze link vind je meer informatie over de verschillende routes naar de Kromhouthal. kunt je de verschillende routes die u naar de Kromhouthal rijden bekijken. Er is beperkte parkeermogelijkheid bij de Kromhouthal. In de directe omgeving is voldoende parkeermogelijkheid. In dit gebied geldt betaald parkeren.

Klik hier voor een routebeschrijving vanaf je adres.

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je gebruikmaken van de Noord-Zuidlijn (metro 52). Deze vertrekt zowel vanaf station Amsterdam Zuid, als van Amsterdam Centraal en rijdt tien keer per uur. Vanaf station Noorderpark vertrek je in Oostelijke richting en volg je de Johan van Hasseltweg. Neem bij de rotonde de tweede afslag rechts om rechtdoor te gaan naar het Gedempt Hamerkanaal. Aan het einde van deze weg bevindt zich De Kromhouthal.

Klik hier voor de meest actuele vertrektijden van het openbaar vervoer.

Veerpont

Er vertrekken gratis veerponten naar Amsterdam Noord. Neem de meest oostelijke pont richting IJplein om zo dicht mogelijk bij De Kromhouthal te komen. De pont vaart vier keer per uur en acht keer per uur in de spits. Volg na aankomst het fietspad, rechts afbuigen en na supermarkt Dirk van den Broek rechtsaf slaan.

Vragen of meer informatie?

Stuur een email naar events@pearsonacademy.nl