EQ-i 2.0 | Emotional Quotient Inventory 2.0

De EmotionalQuotient Inventory 2.0 (EQ-i 2.0) meet de emotionele intelligentie van een individu, met een wetenschappelijke basis. Een complete ervaring met een nieuw en intuïtief model en aanpasbare rapporten. 

X

Specificaties

Kwalificatieniveau i B
Leeftijd 12+ jaar (Jongeren/Adolescenten), 18+ jaar (Volwassenen), 65+ jaar (Ouderen)
Hoofdcategorie Klinische Psychologie

Met plezier willen we u informeren dat de uitgeverij PEN Psychodiagnostics, al vele jaren bekend als uitgever van de MMPI-2, de MMPI-2-RF, de MMPI-A en de EQ-i, per 1 maart 2022 de uitgeefrechten van deze instrumenten zal overdragen aan Pearson Benelux.  We zijn trots om deze befaamde instrumenten te mogen toevoegen aan onze portfolio! 

Belangrijk: Was u klant bij PEN? Dan is het belangrijk om ons toestemming te geven voor gegevensoverdracht van PEN naar Pearson. Op deze manier kunnen wij u voorzien van belangrijke informatie, credits, licenties, dongels etc. Geef toestemming

Doel  
In kaart brengen van emotionele en sociale intelligentie. 

Gebruikerskwalificaties 
Tekst volgt.

Beschrijving 
De Emotional Quotient Inventory 2.0 (EQ-i 2.0) meet de emotionele intelligentie van een individu, met een wetenschappelijke basis. Een complete ervaring met een nieuw en intuïtief model en aanpasbare rapporten. 

  • Genereer een totale EI-score met vijf samengestelde scores die verschillende aspecten van emotioneel en sociaal functioneren meten; 
  • Krijg een dieper inzicht in hoe de resultaten een respondent beïnvloeden (functioneren, conflictoplossing, verandermanagement, teamwerk, besluitvorming en meer) met strategieën die zijn aangepast op basis van individuele resultaten; 
  • Maak directe verbindingen tussen subschalen en help deelnemers de EI-sterke punten te benutten en EI-zwakke punten te verbeteren; 
  • Gebruik de welzijnsindicator om het geluksniveau van uw cliënt te meten; resulterend in extra ontwikkelingskansen; 
  • Biedt oplossingen op elk niveau met een aanpak op meerdere niveaus om EI te ontwikkelen; 
  • Rapporten zijn ontworpen met duidelijke instructies, interpretatierichtlijnen en resultaatgerichte inhoud die u op weg helpen naar succes en adequaat functioneren. 

De EQ-i 2.0 is beschikbaar in het Nederlands, Engels (VK), Arabisch, Spaans, Frans, Deens, Portugees, Zweeds, Duits, Chinees, en Noors. 

Standaardisatie 
Er zijn normen beschikbaar voor Nederland, Globaal, Canada, UK, Ierland, Zweden, Australië, Zuid-Afrika. 

Afname en scoring
Afname en scoring gebeurt online. De afnameduur bedraagt 20 à 25 minuten. Credits voor online scoring kunt u aanschaffen onder het tabblad digitaal in de productkaart. 

Al onze producten zijn auteursrechtelijk beschermd. Op kopiëren en onrechtmatig gebruik staat een boete.

Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn

Gegroepeerde productitems
Productnaam Excl. BTW
EQ-i Tokens voor Talent Assessment Portal
Art.nr. 7810.01
€ 1,00