Wechsler Memory Scale-IV-NL

Voor een compleet inzicht in het geheugen

  • Bevat 6 subtests waarmee het verbaal geheugen, het visueel geheugen en het visueel werkgeheugen op korte als langere termijn kunnen worden onderzocht. 
  • De meest recente normen voor de leeftijden 16 tot 90 jaar.
  • Bevat ook een verkorte versie (screening) en een ouderen batterij.
  • Complete testbatterij die vele kleine geheugentests vervangt.

 

De WMS-IV-NL is de eerste editie van de Wechsler Memory Scale die voor de Nederlandse markt bewerkt en genormeerd is. Het is een complete batterij voor het onderzoeken van verschillende aspecten van het geheugen bij volwassenen (16 t/m 90 jaar). Met de WMS-IV-NL verkrijgt men op basis van 6 subtests, scores op vijf indexen, namelijk: Auditief Geheugen, Visueel Geheugen, Visueel Werkgeheugen, Onmiddellijk Geheugen en Uitgesteld Geheugen. Daarnaast zijn er scores per subtest en vele proces- en contrastscores om meer specifiek inzicht te krijgen in de vaardigheden en vermogens van een cliënt.

 

 

Wilt u meer weten over de WMS-IV-NL bezoek dan de pagina www.pearsonclinical.nl/wms

 

WMS-IV-NL Aanbieding

  • 10 % korting op de aanschaf van de complete set WMS-IV-NL
  • Geldig t/m 30 september 2014 

 

Speciaal voor de lezers van het vakblad De Psycholoog bieden wij 10% korting op de aanschaf van de complete set van de WMS-IV-NL. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u onderstaan formulier invullen. Deze aanbieding is geldig t/m dinsdag 30 september 2014.

Bestelformulier
De Psycholoog WMS actie

Met het plaatsen van deze bestelling gaat u akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden van Pearson Assessment and Information BV. Deze kunt u vinden op www.pearsonclinical.nl/leveringsvoorwaarden.

*Wanneer u al klant bent bij Pearson kunt u hier uw klantnummer vermelden. Als u nog geen klant bent bij Pearson, of niet meer weet wat uw klantnummer is, zult u door een medewerker van de klantenservice benaderd worden en begeleid worden in het bestelproces.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.