De voorverkoop is gestart: Reserveer de nieuwe PPVT-5-NL & EVT-3-NL en maak kennis met alle introductievoordelen

De innovatiebrouwerij

Van idee naar vernieuwing

Auteurs: J. Kok & N. Nauta

X

Loop je rond met ideeën om de wereld (om je heen) te verbeteren? Geloof je in een idee, maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Of ben je al begonnen, maar loop je tegen allerlei blokkades aan?

Deze en andere vragen liggen ten grondslag aan De Innovatiebrouwerij, een boek dat je direct op weg helpt bij het realiseren van een idee. Veel mensen zijn overtuigd van een plan, maar weten anderen vaak niet te overtuigen van het potentieel, waardoor hun initiatief voortijdig strandt.
In De Innovatiebrouwerij vormt jouw idee de inhoud. Het boek helpt je hoe je van een inval tot een uitkomst komt. Door het volgen van de stappen in het realisatieproces, met behulp van nuttige voorbeelden en oefeningen, kom je steeds dichterbij je doel. Met dit boek blijft een idee niet een droom, maar word het de realiteit.

Jelle Kok en Noks Nauta hebben gedurende een jaar een groep creatievelingen begeleid bij het realiseren van hun ideeën. Tijdens deze bijeenkomsten ontstond het idee dat deze methode voor meer mensen nuttig zou kunnen zijn. Dit boek is bedoeld om mensen met ideeën houvast te geven in het proces dat zij zullen moeten doorlopen om tot realisatie te komen. De naam Innovatiebrouwerij slaat op een proces van bereiding: een idee is niet af - vergelijk het met een ruwe diamant die keer op keer geslepen moet worden voordat de waarde ervan zichtbaar is. En zoals het spreekwoord al zegt, er moet ‘leven in de brouwerij' worden gebracht: een nieuw idee zorgt voor een nieuw perspectief en een nieuwe toekomst.

Recensie
Lees hier de recensie van Ideeënmaker

Managementboek van het Jaar
De Innovatiebrouwerij staat op de longlist Managementboek van het Jaar 2012 

ISBN
978 90 265 2233 8

Jaar van uitgifte
2010

Druk
1e

Pagina's
190 pagina’s

A / S / W
A

Doelgroep
voor iedereen die zijn of haar ideeën wil realiseren

De innovatiebrouwerij
€ 20,50
€ 20,50
Op voorraad
Art.nr.
ISBN 9789026522338