Minder administratieve lasten. Makkelijker werken

De nieuwe CELF biedt je de mogelijkheid afname, scoring en rapportage volledig te digitaliseren.

  • Bij digitale afname kan je bijvoorbeeld automatisch scoren. Door tijdens het afnemen te scoren worden (sub)scores, afbreek- en omkeerregels automatisch berekend en aangegeven. Dat betekent dat je dat niet meer achteraf in je (vaak) eigen tijd hoeft te doen. Je kan dus van 45 minuten scoretijd naar 0 minuten.
  • Na scoring zend je de resultaten gemakkelijk door naar het EPD. Scoringsresultaten hoeven dus niet overgeschreven, -getypt of dubbel geadministreerd te worden. Alles overzichtelijk op 1 plek.
  • Het digitaal scoringsrapport geeft naast het scorerapport ook een narratief rapport. Het narratieve rapport geeft een korte samenvatting van de resultaten. Deze korte samenvatting kan behulpzaam zijn bij het interpreteren en duiden van de score. Bovendien maakt het het makkelijk om resultaten te delen met ouders of andere zorgprofessionals.
  • Uit onderzoek blijkt dat digitaal testen, voor een efficiënter werkproces zorgt. Zowel voor de logopedist als het kind zelf is digitaal testen minder chaotisch en rustiger. 
  • Ervaringen leren dat het kind bij digitale afname minder afgeleid is, waardoor de afname efficiënter verloopt.