trainingen

De afname en de interpretatie van scores van de Bayley-III-NL zijn gecompliceerd, om deze reden adviseren wij dat u een training volgt in het gebruik van de Bayley test. Pearson Academy organiseert een drietal trainingen voor de Bayley-III-NL:

 

Bayley-III-NL Training (2 daags)

In deze driedaagse training wordt de Bayley-III-NL gebruiker op interactieve en praktische wijze de gelegenheid geboden om goed inzicht te krijgen in de achtergrond en doelen van de test en om geheel vertrouwd te raken met materialen en de afnameprocedures zodat de test meteen na de training gebruikt kan worden.

 

Meer informatie over de 2-daagse training

 

Klinisch gebruik en interpretatie van de Bayley-III-NL

De Bayley Ontwikkelingsschalen vormen een internationaal veelvuldig gebruikt en geprezen testinstrument, waarmee de algemene ontwikkeling van jonge kinderen kan worden beoordeeld. De Bayley-III-NL is de opvolger van de Bayley Scales of Infant Development II (BSID-II-NL). 

 

Meer informatie over deze training

 

Bayley-III-NL Motoriekschalen training (1 dag)

Tijdens deze training wordt naast een algemene inleiding alle aandacht besteed aan de inhoud, afname en interpretatie van de Fijne Motoriek en Grove Motoriek subtests waarmee het ontwikkelingsniveau op deze gebieden kan worden vastgesteld.

 

Meer informatie over deze training

 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?