Inzage in verloop van de ontwikkeling van jonge kinderen

VLAAMSE EDITIE VAN DE BAYLEY-III-NL

De Vlaamse editie van de Bayley-III-NL, opvolger van de BSID-II-NL, is hét instrument om de vroegkinderlijke ontwikkeling in kaart te brengen bij kinderen vanaf 16 dagen tot en met 42 maanden en 15 dagen. Met de Bayley-III-NL kunt u jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand identificeren.

Bestel nu de Vlaamse editie

Meer info over de Vlaamse editie van de Bayley-III-NL...

 

SPECIAL NEEDS ADDITION

De Bayley-III-NL-Special Needs Addition (SNA) is een nieuw onderdeel van de Bayley-III-NL en is in te zetten bij kinderen in dezelfde leeftijdsgroep als de Bayley-III-NL met een communicatieve, visuele of fijnmotorische beperking.

Bestel nu

Meer info over Bayley-III-NL SNA...

 

VLAAMSE EDITIE VAN DE MOTORIEKSCHAAL

De Vlaamse editie van de Motoriekschaal van de Bayley-III-NL is specifiek bedoeld om de ontwikkelingen van de motoriek van het kind te bekijken en bestaat uit een fijnmotorische subtest en een grofmotorische subtest. Met behulp van deze schaal kunnen fysiotherapeuten en kenisisten in kaart brengen hoe een kind zich ontwikkelt op motorisch gebied en een behandelings-/begeleidingsplan opstellen.

De Motoriekschaal is ook als losse test aan te schaffen. Bestel nu de Vlaamse editie

Meer info over de Vlaamse editie van de Bayley-III-NL Motoriekschaal...

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.