Pearson_academy_micrositebanners5
Learning changes
everything

Accreditatie

Wij houden jouw kennis graag actueel. Daarom zorgen wij ervoor dat onze trainingen meegaan met de huidige stand van wetenschap binnen jouw vakgebied. Daarnaast ontwikkelen we elk jaar nieuwe trainingen zodat er altijd een raakvlak is met de doelgroep waar jij mee werkt. Onze trainingen zijn geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen. Dit is een garantie van onze kwaliteit en het helpt jou als professional voldoende accreditatiepunten te behalen. 

Wij werken met PE-online (PE staat voor Permanente Educatie) waarin de meeste, voor onze deelnemers relevante, beroepsverenigingen zijn aangesloten. Uiteraard wordt ook accreditatie aangevraagd bij beroepsorganisaties die niet bij PE-online zijn aangesloten als een bepaalde training of doelgroep dit vraagt. 

Uw aanwezigheid wordt door Pearson Academy geregistreerd. Deze registratie kunt u vervolgens ophalen voor uw persoonlijk dossier. Daarnaast zijn de Pearson Academy activiteiten ook terug te vinden in de nascholingskalender van uw beroepsorganisatie. Om de puntenregistratie zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij u bij inschrijving naar uw registratienummer

Bij de informatie per training staat aangegeven bij welke beroepsorganisaties de bijeenkomst is geaccrediteerd met het aantal toegekende punten of waar accreditatie is aangevraagd. Bekijk de trainingspagina's voor het aantal te behalen punten per training. 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.