Pearson_academy_header_homepage
Helping people grow
their careers
every day

Welkom bij Pearson Academy

Welkom bij Pearson Academy, de plek voor nascholing op het gebied van psychologie, fysiotherapie, logopedie, onderwijs en meer.

Onze trainingen zijn ontwikkeld door kennisexperts die vaak zelf onze assessments hebben bewerkt. Door hun nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling en hun uitgebreide ervaring in de praktijk zijn zij zeer waardevolle trainers. Zij stomen je klaar om de opgedane kennis direct toe te passen. Na afloop van een training bezit je alle handvatten om onze assessments af te nemen en de resultaten correct te interpreteren. Mede hierdoor worden onze trainingen als leerzaam (en verfrissend) ervaren en worden ze gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Bekijk de trainingscatalogus waar naast test-gerelateerde ook veel thema-gerelateerde trainingen in staan.


Overige informatie

  • De Academy bevindt zich momenteel in een overgangsfase. We ‘verhuizen’ van de Pearson Academy website naar de Pearson webshop. Dit betekent dat we in een korte overgangsperiode informatie over trainingen op twee verschillende plekken hebben staan. Dat is niet zo ideaal maar onvermijdelijk. We werken hard aan een volledige integratie van de trainingen op de webshop. Alles op 1 plek: wel zo makkelijk!
  • Informatie over onze trainers staat hier

De lanceringsactie waarover wordt gesproken in dit filmpje heeft intussen al plaatsgevonden.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?