Een prachtig 2023 gewenst namens Pearson Clinical Benelux.

Welkom bij Pearson Academy

Welkom bij Pearson Academy, dé plek voor na- en bijscholing van test-gerelateerde en thema-gerelateerde trainingen op het gebied van psychologie, logopedie, fysiotherapie en onderwijs. Bekijk onze trainingscatalogus voor al onze trainingen.

Onze trainingen bieden we in drie vormen aan:

Op locatie
Het voordeel van een training op een locatie is de interactie met trainer en mede-cursisten, het werken met de testen (als van toepassing) en vragen die u direct kunt stellen. Koffie/thee en lunch zijn inbegrepen bij een training die een gehele dag duurt.

Online training
Geen tijd verliezen aan reistijd? Op uw eigen locatie volgt u op een vastgestelde datum met meerdere cursisten de training online. Ook tijdens de online training is er ruimte voor interactie met de trainer en mede-cursisten.

Online zelfstudie training
Deze training kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen. U bepaalt zelf of u de training in één keer voltooit of dat u de training over meerdere dagen verdeelt.

Ontwikkeld door experts

Al onze trainingen zijn inhoudelijk, actueel en praktisch ingestoken, met als doel dat u de opgedane kennis meteen in de (eigen) praktijk kunt inzetten. De trainingen zijn ontwikkeld door kennisexperts die vaak zelf meegewerkt hebben aan de ontwikkeling van onze tests. Door hun nauwe betrokkenheid kunnen zij u alle handvatten meegeven om de tests af te nemen en de resultaten op de juiste manier te interpreteren.

Beoordeeld met een 8,3

De trainingen rondom specifieke thema’s hebben dezelfde praktische insteek; ze zijn ontwikkeld en worden begeleid door trainers die midden in de praktijk staan. Hierdoor zijn onze trainingen altijd actueel. Mede hierdoor worden onze trainingen als leerzaam en praktisch ervaren en worden ze gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Geaccrediteerd

Pearson streeft ernaar om zoveel mogelijk geaccrediteerde trainingen aan te bieden. Zo kunt u accreditatiepunten behalen voor registratie in uw beroepsregister en bent u tevens verzekerd van kwalitatief goede scholing.

Training bij u op locatie?

Wij bieden alle trainingen ook incompany aan. Meer weten? Klik dan hier.


Overige informatie

  • De Academy bevindt zich momenteel in een overgangsfase. We ‘verhuizen’ van de Pearson Academy website naar de Pearson webshop. Dit betekent dat we in een korte overgangsperiode informatie over trainingen op twee verschillende plekken hebben staan. Dat is niet zo ideaal maar onvermijdelijk. We werken hard aan een volledige integratie van de trainingen op de webshop. Alles op 1 plek: wel zo makkelijk!
  • Informatie over onze trainers staat hier

De lanceringsactie waarover wordt gesproken in dit filmpje heeft intussen al plaatsgevonden.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.